1. Marketing (e-mail & marketing automation)
  2. Sales (CRM & Sales Engagement)
  3. Bundles (Marketing Automation + Sales CRM) En daaronder vallen: (Lite) Plus, Professional en Enterprise.

Lite: Het Lite-pakket is het instappakket van ActiveCampaign. Het biedt basisfunctionaliteiten voor e-mailmarketing, automatiseringen en segmentatie. Het is geschikt voor kleine bedrijven die eenvoudige marketingcampagnes willen uitvoeren.

Plus: Het Plus-pakket is een uitgebreidere versie van Lite en biedt extra functies zoals CRM-integraties, leadscoring, SMS-marketing en meer geavanceerde automatiseringsmogelijkheden. Dit pakket is geschikt voor bedrijven die hun marketingstrategie willen uitbreiden en meer geavanceerde segmentatie en automatisering willen gebruiken.
Professional: Het Professional-pakket biedt geavanceerde functionaliteiten zoals site-tracking, conversie-attributie, gespreksanalyse, dynamische content en geavanceerde segmentatie-opties. Dit pakket is geschikt voor middelgrote bedrijven en marketingteams die op zoek zijn naar uitgebreide marketingmogelijkheden en personalisatie.
Enterprise: Het Enterprise-pakket is het meest uitgebreide pakket van ActiveCampaign. Het biedt alle functies van de voorgaande pakketten, inclusief geavanceerde segmentatie, CRM-integraties, machine learning, aangepaste gebruikersrechten en meer. Dit pakket is geschikt voor grote bedrijven en organisaties met complexe marketingbehoeften.